Végre én is érzem, hogy talán nyár kezd lenni. Kint ülök az erkélyen, lágy szellő, egy kis zene és felhős égbolton keresztül néha, néha kisüt a nap is. Napok óta ez az egyik legszebb idő itt, Németországban.

Sajnos a futásra még mindig nem tudtam rávenni magam, pedig annyi szép erdei lehetőségem lenne erre. Talán majd máskor. Viszont néhány hónapra intenzívebben álltam neki a sport-étkezés-odafigyelés kérdésekhez, aminek meg is lett az eredménye. Nyilván "segítségemre" ( bah.. nagyon .. ) volt még egy kis stressz és egy hatalmas vizsgadrukk is, de ennek már végre vége. VÉGE. Még nem hiszem el, de majd lassan. Ennek köszönhetően egy kicsit el is hanyagoltam, aminek oly' nagy lelkesedéssel belevágtam, de jelentem ma már tornáztam egy jót. A hatás fokozása érdekében és egy csomó kávézacc gyanánt egy fantasztikus testradírral jutalmaztam magam.


Amire szükség lesz:
  • 3 kapszula kávézacc
  • 2 evőkanál kókuszzsír/kókuszolaj
  • kristálycukor vagy tengeri só
A kapszulákat egy olló segítségével felnyitottam és kiskanállal kiszedtem belőle a zaccot. Ezt elkevertem a kókuszzsírommal és annyi cukrot vagy tengeri sót adtam hozzá, hogy sűrű kenhető paszta legyen belőle. 
Most cukorral készítettem el, de volt, hogy más tengeri sóval. Az egy kicsit nagyobb szemű, óvatosabban kellett vele radíroznom; a cukor jobban bevált. 


A legjobb benne, hogy ha nem használjuk el az egészet azonnal akkor eláll több napig is. Olívaolajat és egy kis citromlét is szoktam bele tenni. A kávézacc apró szemcséi lemosásnál egy kicsit nehezen jönnek le, de egy törülköző a segítségünkre lehet. Finom puha lesz a bőrünk utána, bár egy kicsit kávé illatunk lesz :)
Remélem kipróbáljátok, ha igen osszátok meg velem, illetve a Ti kedvenc testradírotokat is!


Süssön mindenkire a napsugár, Fanni